Diether Krebs
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1997 Pit Kaiser (gościnnie)
0.0 1996 Philipp (gościnnie)
0.0 1990 Schopp
0.0 1988 (gościnnie)
0.0 1988 Fritz Küfner (gościnnie)
0.0 1987 Alex Graffert
0.0
Liebling
Liebling - Kreuzberg
1986 (gościnnie)
7.0 1986 Fryzjer
0.0 1985 (gościnnie)
10.0 1985 Lotzke (gościnnie)
5.0 1981 Urzędnik (gościnnie)
0.0 1978
7.0 1978 Detektyw Diether Herle
7.8 1977 Harry Scholte (gościnnie)
8.0 1973 Michael

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Diether Krebs filmy Diether Krebs najlepsze filmy Diether Krebs zdjęcia Diether Krebs galeria Diether Krebs biografia Diether Krebs nominacje Diether Krebs nagrody i wyróżnienia Diether Krebs filmografia Diether Krebs aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.