Dieter Landuris
Data urodzenia: 1961-08-12
Miejsce urodzenia: Monachium, RFN (obecnie Niemcy)
Stan cywilny: żona Natascha Landuris, 2 córki: Fanny i Isabella Luna

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Harry
7.0 2010 Ojciec Franceski
0.0 2003 Jürgen(gościnnie)
0.0 2003 Francesco (gościnnie)
0.0 2002 (gościnnie)
0.0 2001 Rolf Heinze (gościnnie)
0.0 2000 Alex Krüger
0.0 1994 Uli Fichte
0.0 1993
6.5 1992 Knut Baltus (gościnnie)
0.0 1988 Günther Westrich (gościnnie)
0.0
Liebling
Liebling - Kreuzberg
1986 Muckefuβ(gościnnie)
10.0 1986 Harry (1991) (gościnnie)
5.0 1981 Peter Nofzan (gościnnie)
7.0 1978 Gerd Bodin (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dieter Landuris filmy Dieter Landuris najlepsze filmy Dieter Landuris zdjęcia Dieter Landuris galeria Dieter Landuris biografia Dieter Landuris nominacje Dieter Landuris nagrody i wyróżnienia Dieter Landuris filmografia Dieter Landuris aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.