Diedrich Bader
Data urodzenia: 1966-12-24
Miejsce urodzenia: Alexandria, Wirginia, USA
Stan cywilny: żona Dulcy Rogers (od 1998), 2 dzieci: córka Ondine CaolIla, syn Sebastian

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Oficer (głos) (gościnnie)
6.3 2011 Oficer (głos) (gościnnie)
7.8
Dostawa na telefon
Outsourced
2010 Oficer (głos) (gościnnie)
7.5
Najgorszy tydzień
Worst Week
2008 Oficer (głos) (gościnnie)
5.0
Batman: Odważni i bezwzględni
Batman: The Brave and the Bold
2008 Oficer (głos) (gościnnie)
8.1
Pingwiny z Madagaskaru
The Penguins of Madagascar
2008 Król szczurów (głos) (gościnnie)
7.8 2007 Del (gościnnie)
8.6 2006 Oficer (głos) (gościnnie)
8.3 2006 Oficer (głos) (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Andrew Hacker (gościnnie)
7.5 2005 Oficer (głos) (gościnnie)
6.6
Pępek świata
Center of the Universe
2004 Oficer (głos) (gościnnie)
8.0 2004 Oficer (głos) (gościnnie)
5.6
Opowieści z Kręciołkowa
Higglytown Heroes
2004 Oficer (głos) (gościnnie)
7.5 2002 Śpiewak (gościnnie)
7.3 2002 Myles Martini (gościnnie)
7.7
Mroczne przygody Billy'ego i Mandy
Grim Adventures of Billy & Mandy, The
2001 Oficer (głos) (gościnnie)
5.0
Lloyd w kosmosie
Lloyd in Space
2001 Oficer (głos) (gościnnie)
6.0 2001 Oficer (głos) (gościnnie)
9.2 2000 Oficer (głos) (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Bud Parker (gościnnie)
7.2
Norman w tarapatach
Norm Show, The
1999 Oficer (głos) (gościnnie)
7.4
Herkules
Hercules: The Animated Series
1998 Oficer (głos) (gościnnie)
6.4 1997 Oficer (głos) (gościnnie)
7.0
Bobby kontra wapniaki
King of the Hill
1997 Oficer (głos) (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Oficer (głos) (gościnnie)
6.6
Zakładniczka
Teresa's Tattoo
1994 Oficer (głos) (gościnnie)
10.0 1993 Oficer (głos) (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Oficer (głos) (gościnnie)
6.8 1993 Oficer (głos) (gościnnie)
10.0 1992 Oficer (głos) (gościnnie)
7.6
Bajer z Bel-Air
Fresh Prince of Bel-Air, The
1990 Oficer (głos) (gościnnie)
8.0
Simpsonowie
The Simpsons
1989 Oficer (głos) (gościnnie)
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Oficer (głos) (gościnnie)
8.0 1987 Oficer (głos) (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Oficer (głos) (gościnnie)
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Oficer (głos) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Diedrich Bader filmy Diedrich Bader najlepsze filmy Diedrich Bader zdjęcia Diedrich Bader galeria Diedrich Bader biografia Diedrich Bader nominacje Diedrich Bader nagrody i wyróżnienia Diedrich Bader filmografia Diedrich Bader aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.