Dido Miles
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2003 Janice Alexander (gościnnie)
0.0 2001 Tina Conan
8.0
Dziesiąte królestwo
10th Kingdom, The
2000 Pani Merrypip
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Bernie Hart (gościnnie)
8.0 1999 Clare Logan
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Natalie Hawkins (gościnnie)
6.8
Rycerz króla Artura
First Knight
1995 Wdzięczna kobieta
0.0 1995 Joyce (gościnnie)
9.4 1993 Profesor Tynk (gościnnie)
8.9
Niegrzeczni faceci
Men Behaving Badly
1992 Cath (gościnnie)
7.6 1984 Dr. Shea (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dido Miles filmy Dido Miles najlepsze filmy Dido Miles zdjęcia Dido Miles galeria Dido Miles biografia Dido Miles nominacje Dido Miles nagrody i wyróżnienia Dido Miles filmografia Dido Miles aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.