Dick Clark
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.6 2003 (gościnnie) (on sam)
7.8 1999 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.6
Dharma i Greg
Dharma & Greg
1997 (gościnnie) (on sam)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 (gościnnie) (on sam)
7.0 1996 (gościnnie) (on sam)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 (gościnnie) (on sam)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 (gościnnie) (on sam)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 (gościnnie) (on sam)
7.6
Bajer z Bel-Air
Fresh Prince of Bel-Air, The
1990 (gościnnie) (on sam)
8.0
Simpsonowie
The Simpsons
1989 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.2 1988 (gościnnie) (on sam)
4.6 1970 (gościnnie) (on sam)
6.9 1968 (gościnnie) (on sam)
10.0 1967 (gościnnie) (on sam)
9.0 1965 (gościnnie) (on sam)
10.0 1965 (gościnnie) (on sam)
7.1
Prawo Burke'a
Burke's Law
1963 (gościnnie) (on sam)
7.0 1961 (gościnnie) (on sam)
5.5 1960 (gościnnie) (on sam)
7.0 1950 (gościnnie) (on sam)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dick Clark filmy Dick Clark najlepsze filmy Dick Clark zdjęcia Dick Clark galeria Dick Clark biografia Dick Clark nominacje Dick Clark nagrody i wyróżnienia Dick Clark filmografia Dick Clark aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.