Diane Delano
Data urodzenia: 1957-01-29
Miejsce urodzenia: Los Angeles, Kalifornia, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Donna (gościnnie)
7.9
Domowy front
War at Home, The
2005 Donna (gościnnie)
6.9 2005 Donna (gościnnie)
7.6
Amerykański tata
American Dad!
2005 Donna (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Donna (gościnnie)
7.8
Joan z Arkadii
Joan of Arcadia
2003 Donna (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Donna (gościnnie)
7.5
Dwóch i pół
Two and a Half Men
2003 Przełożona w więzieniu (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Donna (gościnnie)
7.5 2002 Krystal, kierowca ciężarówki (gościnnie)
8.1 2001 Donna (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Teri (gościnnie)
7.3 2001 Donna (gościnnie)
8.5
Detektywi na tropie
Michael Richards Show, The
2000 Donna (gościnnie)
7.4
Asy z klasy
Popular
1999 Donna (gościnnie)
7.4
100 dobrych uczynków
100 Deeds for Eddie McDowd
1999 Donna (gościnnie)
7.0 1999 Donna (gościnnie)
7.2
Nowe przygody Rodziny Addamsów
New Addams Family, The
1998 Donna (gościnnie)
0.0 1997 Donna (gościnnie)
6.6
Dharma i Greg
Dharma & Greg
1997 Donna (gościnnie)
7.6
Trzecia planeta od słońca
3rd Rock from the Sun
1996 Donna (gościnnie)
8.5 1995 Donna (gościnnie)
8.0 1995 Donna (gościnnie)
10.0 1995 Donna (gościnnie)
0.0 1995 Donna (gościnnie)
6.7
Dzika rzeka
River Wild, The
1994 Donna (gościnnie)
8.5
Aaahh!!! Prawdziwe potwory
Aaahh!!! Real Monsters
1994 Donna (gościnnie)
10.0 1993 Donna (gościnnie)
7.8 1993 Donna (gościnnie)
6.4
Renegat
Renegade
1992 Donna (gościnnie)
7.3
Krok za krokiem
Step by Step
1991 Donna (gościnnie)
6.5
Tata major
Major Dad
1989 Donna (gościnnie)
7.2 1989 Donna (gościnnie)
7.2
Doogie Howser, lekarz medycyny
Doogie Howser, M.D
1989 Donna (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Gladys (gościnnie)
7.5 1987 Donna (gościnnie)
8.5 1986 Donna (gościnnie)
6.3 1986 Donna (gościnnie)
5.7 1986 Donna (gościnnie)
6.9
Dzieciaki, kłopoty i my
Growing Pains
1985 Donna (gościnnie)
7.6 1984 Donna (gościnnie)
7.3 1984 Donna (gościnnie)
8.3 1983 Donna (gościnnie)
7.1 1982 Donna (gościnnie)
6.8 1981 Donna (gościnnie)
0.0

0 Donna (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Diane Delano filmy Diane Delano najlepsze filmy Diane Delano zdjęcia Diane Delano galeria Diane Delano biografia Diane Delano nominacje Diane Delano nagrody i wyróżnienia Diane Delano filmografia Diane Delano aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.