Diana Kadłubowska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.1 2008 Sekretarka Aneta
6.3 2008 Kobieta w kancelarii Stawickiego (gościnnie)
7.9 2007 Kobieta w banku (gościnnie)
7.7 2007 Dziennikarka (gościnnie)
5.1 2007 Wychowawczyni (gościnnie)
5.6 2007 Sąsiadka Małeckiej
4.5 2006 Pani mecenas (gościnnie)
5.7 2006 Marta Dereńczuk, żona Andrzeja
6.5 2006 Lin / Edna / Saranoia (polski dubbing)
6.9 2004 Ilona Ziarnecka (2005) (gościnnie)
8.1 2003 Księgowa w HPM Express (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Diana Kadłubowska filmy Diana Kadłubowska najlepsze filmy Diana Kadłubowska zdjęcia Diana Kadłubowska galeria Diana Kadłubowska biografia Diana Kadłubowska nominacje Diana Kadłubowska nagrody i wyróżnienia Diana Kadłubowska filmografia Diana Kadłubowska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.