Diana Hyland
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 1977 Joan Bradford (1977)
5.5 1973 Jennifer Pearson (gościnnie)
7.0 1973 Nora Bradford (gościnnie)
7.3 1973 Cleo Donatello (gościnnie)
5.5 1972 Anjanette (gościnnie)
4.5 1970 Phyllis Hendricks(gościnnie)
10.0 1969 Mary Draper (gościnnie)
6.6 1969 Susan (gościnnie)
8.2 1968 Lisa Adrian (gościnnie)
7.2 1967 Janice Graham (gościnnie)
6.9 1967 Hruska (gościnnie)
7.9
Obława
Chase, The
1966 Elizabeth Rogers
7.7 1966 (gościnnie)
6.0 1966 Marta (gościnnie)
7.0 1965 Ellen Henderson (gościnnie)
8.4 1965 Marie-Luise Karn (gościnnie)
8.6 1965 Marisa Terezcu (1966) (gościnnie)
7.0 1964 Susan Winter (1968-1969)
10.0 1964 Heidi Voss (gościnnie)
6.9 1964 Mara Max (gościnnie (1966))
7.1
Prawo Burke'a
Burke's Law
1963 Laurel Peachey (gościnnie)
10.0 1963 Linda Stevenson (gościnnie)
7.9 1963 Carol Hollister (gościnnie)
8.0 1963 Pani Collier (gościnnie)
5.5 1962 Donna Heistand(gościnnie)
6.0 1962 Madelyn Marner (gościnnie)
8.5
Spotkanie z Alfredem Hitchcockiem
Alfred Hitchcock Hour, The
1962 Janet Nelson (gościnnie)
10.0 1961 Ellen Graham (1963) (gościnnie)
7.0 1961 Greta Bauer (gościnnie)
6.0 1961 Liza Laurents (gościnnie)
8.1
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1959 Anne Henderson (gościnnie)
10.0 1958 Gig Houseman Malone (1961-1962)
6.0 1957 Kitty Pryer (gościnnie)
10.0 1955 Louise (gościnnie)
7.4 1955 Dallas Fair (gościnnie)
9.0 1950 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Diana Hyland filmy Diana Hyland najlepsze filmy Diana Hyland zdjęcia Diana Hyland galeria Diana Hyland biografia Diana Hyland nominacje Diana Hyland nagrody i wyróżnienia Diana Hyland filmografia Diana Hyland aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.