Diana Hardcastle
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 2011 Carol
7.2
Hotel Marigold
Best Exotic Marigold Hotel, The
2011 Carol
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Carol
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Carol
7.2 1996 Carol
8.5
Koleje wojny
Fortunes of War
1987 Carol
7.6 1984 Carol

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Diana Hardcastle filmy Diana Hardcastle najlepsze filmy Diana Hardcastle zdjęcia Diana Hardcastle galeria Diana Hardcastle biografia Diana Hardcastle nominacje Diana Hardcastle nagrody i wyróżnienia Diana Hardcastle filmografia Diana Hardcastle aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.