Diahann Carroll
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Jane Burke (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 June
10.0 2005 Jane Burke (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Jane Burke (gościnnie)
7.3 2003 Jane Burke (gościnnie)
7.8 2002 Jane Burke (gościnnie)
8.3 2000 Jane Burke (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Jane Burke (gościnnie)
8.1 1996 Jane Burke (gościnnie)
10.0 1994 Jane Burke (gościnnie)
7.6 1994 Jane Burke (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Jane Burke (gościnnie)
7.0 1993 Jane Burke (gościnnie)
7.2
Pięć uderzeń serca
Five Heartbeats, The
1991 Jane Burke (gościnnie)
5.6
Inny świat
Different World, A
1987 Jane Burke (gościnnie)
6.4 1983 Jane Burke (gościnnie)
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 Jane Burke (gościnnie)
8.0
Korzenie: Następne pokolenia
Roots: The Next Generations
1979 Jane Burke (gościnnie)
6.5
Statek miłości
Love Boat, The
1977 Jane Burke (gościnnie)
5.5 1970 Jane Burke (gościnnie)
6.2
Podział
Split, The
1968 Jane Burke (gościnnie)
7.0 1968 Jane Burke (gościnnie)
5.5
Szybki zmierzch
Hurry Sundown
1967 Jane Burke (gościnnie)
9.0 1966 Jane Burke (gościnnie)
6.0 1962 Jane Burke (gościnnie)
7.0
Paryski blues
Paris Blues
1961 Jane Burke (gościnnie)
8.5 1958 Jane Burke (gościnnie)
9.0 1958 Jane Burke (gościnnie)
0.0

0 Jane Burke (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Diahann Carroll filmy Diahann Carroll najlepsze filmy Diahann Carroll zdjęcia Diahann Carroll galeria Diahann Carroll biografia Diahann Carroll nominacje Diahann Carroll nagrody i wyróżnienia Diahann Carroll filmografia Diahann Carroll aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.