Deryl Carroll
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.2 1998 Profesor Lavar (gościnnie)
7.5
Nagie dusze
Naked souls
1996 Profesor Lavar (gościnnie)
9.0 1995 Profesor Lavar (gościnnie)
9.0 1992 Profesor Lavar (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Profesor Lavar (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Deryl Carroll filmy Deryl Carroll najlepsze filmy Deryl Carroll zdjęcia Deryl Carroll galeria Deryl Carroll biografia Deryl Carroll nominacje Deryl Carroll nagrody i wyróżnienia Deryl Carroll filmografia Deryl Carroll aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.