Derrick O'Connor
Data urodzenia: Dublin, Ir

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2002 Inspector St. Clare (gościnnie)
7.6 2001 Inspector St. Clare (gościnnie)
6.4
I stanie się koniec
End of Days
1999 Inspector St. Clare (gościnnie)
5.7
Śmiertelny rejs
Deep Rising
1998 Inspector St. Clare (gościnnie)
8.4
Tracey bierze na tapetę...
Tracey Takes On...
1996 Inspector St. Clare (gościnnie)
7.7
Skrawki życia
How to Make an American Quilt
1995 Inspector St. Clare (gościnnie)
7.7
Zabójcza broń 2
Lethal Weapon 2
1989 Inspector St. Clare (gościnnie)
7.9 1985 Inspector St. Clare (gościnnie)
7.9
Robin z Sherwood
Robin of Sherwood
1984 Inspector St. Clare (gościnnie)
7.1
Bandyci czasu
Time Bandits
1981 Inspector St. Clare (gościnnie)
0.0
Fox
1980 Inspector St. Clare (gościnnie)
10.0 1980 Inspector St. Clare (gościnnie)
0.0 1979 Inspector St. Clare (gościnnie)
0.0 1978 Inspector St. Clare (gościnnie)
10.0 1978 Inspector St. Clare (gościnnie)
8.7 1977 Inspector St. Clare (gościnnie)
7.6 1970 Inspector St. Clare (gościnnie)
8.6 1962 Inspector St. Clare (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Derrick O'Connor filmy Derrick O'Connor najlepsze filmy Derrick O'Connor zdjęcia Derrick O'Connor galeria Derrick O'Connor biografia Derrick O'Connor nominacje Derrick O'Connor nagrody i wyróżnienia Derrick O'Connor filmografia Derrick O'Connor aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.