Derren Nesbitt
Data urodzenia: 1935-06-19
Miejsce urodzenia: Londyn, Anglia, Wielka Brytania
Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: 1. Anne Aubrey (rozwód), córka Kerry; 2. Miranda, 2 dzieci: syn Ashley, córka Tiffany

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2004 Sędzia Arnold Francis (gościnnie)
7.4 1990 Inspektor Grosse
7.2 1982 Szofer / McGregor / Galtieri / Pomocnik / Kinnock / Premier (1988, 1990, 1993)
10.0 1981 (gościnnie)
4.6
Powrót Świętego
Return of the Saint, The
1978 Inspektor Lebec (gościnnie)
7.0 1972 Brad Huron / Colin Foster (gościnnie)
8.6
Partnerzy
Persuaders!, The
1971 Groski (gościnnie)
6.8
UFO
1970 Płk. Craig Collins (gościnnie)
0.0 1969 Insp. Jordan (1969-1970)
7.9
Tylko dla orłów
Where Eagles Dare
1968 Major von Hapen
8.0 1967 Nowy Numer 2 (gościnnie)
0.0 1967 Al Dowman
0.0
Dzwon Admirała
Operation Third Form
1966 Skinner
0.0 1965 Benny Benson (gościnnie)
7.0 1964 Rachid Noureddine (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Tegana (gościnnie)
0.0 1962 Polikoff (gościnnie)
7.6
Święty
Saint, The
1962 Netchideff (gościnnie)
8.2 1958 Wartownik / Kapitan Werner / Kapitan Frederick / Starszy mat / Schulenberg / Martin / Sierżant
6.5 1956 Breuse / Mac Kevin / Derry / Firth / Pierwszy wojownik / Tristram / Chad / Sir Oringle
7.6 1955 Harry / Ricky
4.7 1955 Brian Thomas (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Derren Nesbitt filmy Derren Nesbitt najlepsze filmy Derren Nesbitt zdjęcia Derren Nesbitt galeria Derren Nesbitt biografia Derren Nesbitt nominacje Derren Nesbitt nagrody i wyróżnienia Derren Nesbitt filmografia Derren Nesbitt aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.