Dermot Keaney
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Gared (gościnnie)
7.8
Rodzina Borgiów
The Borgias
2011 Gaskoński zwiadowca (gościnnie)
8.9
Gra o tron
Game of Thrones
2011 Gared (gościnnie)
6.3 2010 Gared (gościnnie)
7.0 2003 Gared (gościnnie)
0.0 2001 Gared (gościnnie)
0.0 2001 Gared (gościnnie)
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Gared (gościnnie)
6.6 1997 Gared (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Gared (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dermot Keaney filmy Dermot Keaney najlepsze filmy Dermot Keaney zdjęcia Dermot Keaney galeria Dermot Keaney biografia Dermot Keaney nominacje Dermot Keaney nagrody i wyróżnienia Dermot Keaney filmografia Dermot Keaney aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.