Derek Phillips
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2009 Reggie Walsh (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Dale (gościnnie)
8.3 2006 Dale (gościnnie)
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Gliniarz w terenie (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Dale (gościnnie)
7.5 2005 Dale (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Dale (gościnnie)
0.0

0 Dale (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Derek Phillips filmy Derek Phillips najlepsze filmy Derek Phillips zdjęcia Derek Phillips galeria Derek Phillips biografia Derek Phillips nominacje Derek Phillips nagrody i wyróżnienia Derek Phillips filmografia Derek Phillips aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.