Derek Mio
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2010 Floyd (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Chen Jin-Pyn (gościnnie)
8.0 2007 Floyd (gościnnie)
7.9
Domowy front
War at Home, The
2005 Floyd (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Floyd (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Derek Mio filmy Derek Mio najlepsze filmy Derek Mio zdjęcia Derek Mio galeria Derek Mio biografia Derek Mio nominacje Derek Mio nagrody i wyróżnienia Derek Mio filmografia Derek Mio aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.