Derek Martin
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1995 Gary Marshall
3.0 1993 (gościnnie)
0.0 1992 Alex Morris
0.0 1986 Ronald King
0.0 1985 Pan Royal
7.4
Dempsey i Makepeace na tropie
Dempsey & Makepeace
1985 Scott (gościnnie)
7.6 1984 George Talbot (gościnnie)
10.0 1981 Detektyw nadinspektor Berwick
7.4
Tylko głupcy i konie
Only Fools and Horses
1981 Arthur (gościnnie)
1.0 1980 Brewer (gościnnie)
10.0 1980 Jackson (gościnnie)
8.2 1980 Inspektor Drootin (gościnnie)
10.0 1979 Inspektor (gościnnie)
8.0 1979 Cedric (gościnnie)
0.0 1977 Taksówkarz/Alan Ziegler (gościnnie)
8.7 1977 Renshaw (gościnnie)
0.0 1976 Ben Smythe(gościnnie)
0.0 1976 Mężczyzna przy latarnii (gościnnie)
0.0 1975 Funkcjonariusz więzienny Sykes (gościnnie)
1.0 1975 Len Smith (gościnnie)
8.0 1974 Żandarm (gościnnie)
8.5 1972 Bill (gościnnie)
8.4
Królowa Elżbieta
Elizabeth R
1971 Jeździec Cecila
6.7 1971 Heckler (gościnnie)
0.0 1969 Paddy (gościnnie)
0.0 1968 Ritchie's Assistant (gościnnie)
0.0 1967 Kierowca
0.0 1966 Kierowca autokaru
0.0 1966 Ted (gościnnie)
8.4 1965 Mężczyzna (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Żołnierz (gościnnie) (niewymieniony
8.6 1962 Oldshaw (1967) / Carter (1969) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Derek Martin filmy Derek Martin najlepsze filmy Derek Martin zdjęcia Derek Martin galeria Derek Martin biografia Derek Martin nominacje Derek Martin nagrody i wyróżnienia Derek Martin filmografia Derek Martin aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.