Derek de Lint
Data urodzenia: 1950-07-17
Miejsce urodzenia: Haga, Holandia
Stan cywilny: żona Dorith Jesserun; trzech synów: Jerome (ur. 1979), Mick (ur. 1981), Oscar (ur. 1987)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Willem Barentsz
0.0 2010 Anton Zwager
8.5
Veritas
Veritas: The Quest
2003 Szpakowaty mężczyzna (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Dr Stephen Bauer (gościnnie)
7.6 2001 Gerard Cuvee (gościnnie)
6.9
Dzień zagłady
Deep Impact
1998 Theo Van Sertema
7.5 1997 Roberto Rannaldini
7.8
Mroczne dziedzictwo
Poltergeist: The Legacy
1996 Derek Rayne
6.0
Nieśmiertelny kochanek
All Men Are Mortal
1995 Bertus
6.9
Na celowniku
Pointman
1995 Jacob
0.0 1995 Georges van Baaren (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Centaur / Carl (gościnnie)
7.6 1993 Serge (gościnnie)
8.8 1992 Paul Rodier
7.5 1991 (gościnnie)
6.3
Trzech mężczyzn i dziecko
3 Men and a Baby
1987 Jan Clopatz
7.0
Wilhelm Orański
Willem van Oranje
1984 Hendrik van Frankrijk
0.0 1983 Karel van Laar
7.2
Żołnierz Orański
Soldaat van Oranje
1977 Alex

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Derek de Lint filmy Derek de Lint najlepsze filmy Derek de Lint zdjęcia Derek de Lint galeria Derek de Lint biografia Derek de Lint nominacje Derek de Lint nagrody i wyróżnienia Derek de Lint filmografia Derek de Lint aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.