Dennis Neal
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.1 2002 Dennis (gościnnie)
8.1
Uziemieni
Grounded for Life
2001 Pan DiMotto (gościnnie)
5.9 2000 Gumani (gościnnie)
7.8
Poziom 9
Level 9
2000 Washington (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Dyrektor (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Skoczek (gościnnie)
7.0
Dzikie żądze
Wild Things
1998 Art Maddox
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Justice Morris (gościnnie)
8.1 1996 Hotelowy manager (gościnnie)
7.0 1996 Carter (gościnnie)
5.6
Przedstawienie
Matinee
1993 Żołnierz
7.7
SeaQuest
SeaQuest DSV
1993 Strażnik (gościnnie)
7.3
Krok za krokiem
Step by Step
1991 Spiker (gościnnie)
4.3
Gorączka Nocy
In The Heat Of The Night
1988 Pan Collins (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dennis Neal filmy Dennis Neal najlepsze filmy Dennis Neal zdjęcia Dennis Neal galeria Dennis Neal biografia Dennis Neal nominacje Dennis Neal nagrody i wyróżnienia Dennis Neal filmografia Dennis Neal aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.