Dennis Franz
Data urodzenia: 1944-10-28
Miejsce urodzenia: Chicago, Illinois, USA
Stan cywilny: żona Joanie Zeck (od 01.04.1995)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2004 (głos) (on sam) (gościnnie)
10.0 2004 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.5 2004 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.9 2001 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.8
Miasto Aniołów
City of Angels
1998 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.2 1998 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.2
Potężne Kaczory
Mighty Ducks
1996 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.6 1993 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.5 1991 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.6
Szklana pułapka 2
Die Hard 2
1990 (głos) (on sam) (gościnnie)
0.0 1990 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.0
Simpsonowie
The Simpsons
1989 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.3 1986 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.6
Jastrząb Ulicy
Street Hawk
1985 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.8
Świadek mimo woli
Body Double
1984 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.8
E/R
1984 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.6 1984 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.1 1984 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.0 1983 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.1
Hardcastle i McCormick
Hardcastle and McCormick
1983 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.2 1982 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.3
Idealna Para
Perfect Couple, A
1979 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.7
Furia
Fury, The
1978 (głos) (on sam) (gościnnie)
4.9
Zapamiętaj moje imię
Remember My Name
1978 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.8
Dzień weselny
Wedding, A
1978 (głos) (on sam) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dennis Franz filmy Dennis Franz najlepsze filmy Dennis Franz zdjęcia Dennis Franz galeria Dennis Franz biografia Dennis Franz nominacje Dennis Franz nagrody i wyróżnienia Dennis Franz filmografia Dennis Franz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.