Dennis Edwards
Data urodzenia: 1916-12-28
Miejsce urodzenia: Londyn, Anglia, Wielka Brytania

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Nils, fotograf
0.0 1989 Gość hotelowy (gościnnie)
10.0 1982 Vikary (gościnnie)
7.0 1980 Graydon (gościnnie)
7.8 1977 Profesor Wurst
5.5 1977 Pan Walter Bray
0.0 1976 Biskup(gościnnie)
1.0 1975 Dr Nowell (gościnnie)
0.0 1974 Doktor (gościnnie)
7.4
Żyj i pozwól umrzeć
Live and Let Die
1973 Baines(niewymieniony w czołówce)
5.5 1970 (gościnnie) (on sam)
8.8 1964 Frank Downend
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Centurion (gościnnie)
0.0 1962 (gościnnie)
0.0 1962 Acolyte (gościnnie)
8.6 1962 Beckett (1977) / Dr Fellows (1962) (gościnnie)
0.0 1961 Lubermann
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 Pallaine (1961) (gościnnie)
0.0 1955 Sir Reginald Compton (gościnnie)
8.5 1955 Bailiff (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dennis Edwards filmy Dennis Edwards najlepsze filmy Dennis Edwards zdjęcia Dennis Edwards galeria Dennis Edwards biografia Dennis Edwards nominacje Dennis Edwards nagrody i wyróżnienia Dennis Edwards filmografia Dennis Edwards aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.