Dennis Dun
Data urodzenia: 1952-04-19
Miejsce urodzenia: Stockton, Kalifornia, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.5 2001 Lekarz (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Pan Chang (gościnnie)
6.4
Wschodząca Wenus
Venus Rising
1995 Eddie
7.0 1995 Kapitan Jarot (gościnnie)
7.3
Pomoc domowa
Nanny, The
1993 Doktor Fu (gościnnie)
9.0 1988 Billy Po
7.0
Ostatni cesarz
Last Emperor, The
1987 Big Li
6.6
Książę ciemności
Prince of Darkness
1987 Walter
6.9
Wielka draka w chińskiej dzielnicy
Big Trouble in Little China
1986 Wang Chi
7.2
Rok smoka
Year of the Dragon
1985 Herbert Kwong

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dennis Dun filmy Dennis Dun najlepsze filmy Dennis Dun zdjęcia Dennis Dun galeria Dennis Dun biografia Dennis Dun nominacje Dennis Dun nagrody i wyróżnienia Dennis Dun filmografia Dennis Dun aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.