Dennis Cockrum
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
4.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2013 Trener (gościnnie)
6.7 2013 Elmer Jackson
6.7 2013 Elmer Jackson
8.2 2011 Terry Milkovich (gościnnie)
8.3 2011 Terry Milkovich (gościnnie)
7.3
We dwoje raźniej
Better With You
2010 Trener (gościnnie)
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Stenber (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Neil Clayton (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Trener (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Trener (gościnnie)
7.8
Joan z Arkadii
Joan of Arcadia
2003 Trener (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Trener (gościnnie)
8.2 2002 Trener (gościnnie)
5.0 2001 Trener (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Chris Buckner (gościnnie)
7.3 2001 Trener (gościnnie)
7.5
Jim wie lepiej
According to Jim
2001 Trener (gościnnie)
7.8
Partnerki
Huntress, The
2000 Trener (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Trener (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Roger Edmonds (2002) (gościnnie)
7.6
Zoe i przyjaciele
Zoe, Duncan, Jack & Jane
1999 Trener (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Trener (gościnnie)
7.1
W akcie desperacji
Desperate Measures
1998 Trener (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Trener (gościnnie)
6.9 1998 Trener (gościnnie)
7.9
Gracze
Players
1997 Trener (gościnnie)
6.6
Dharma i Greg
Dharma & Greg
1997 Trener (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Trener (gościnnie)
7.6
Trzecia planeta od słońca
3rd Rock from the Sun
1996 Trener (gościnnie)
7.6 1995 Trener (gościnnie)
7.0 1995 Trener (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Trener (gościnnie)
7.1
Przygoda na Dzikim Zachodzie
Adventures of Brisco County Jr., The
1993 Trener (gościnnie)
7.6 1993 Trener (gościnnie)
6.8 1993 Trener (gościnnie)
6.9
Tequila i Bonetti
Tequila and Bonetti
1992 Trener (gościnnie)
6.7 1992 Trener (gościnnie)
8.8
Męskie rozmowy
Shaking the Tree
1991 Trener (gościnnie)
6.0
Pan Złota Rączka
Home Improvement
1991 Trener (gościnnie)
5.4 1988 Trener (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Barman (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Trener (gościnnie)
6.9
Kod milczenia
Code of Silence
1985 Trener (gościnnie)
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Trener (gościnnie)
0.0

0 Trener (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dennis Cockrum filmy Dennis Cockrum najlepsze filmy Dennis Cockrum zdjęcia Dennis Cockrum galeria Dennis Cockrum biografia Dennis Cockrum nominacje Dennis Cockrum nagrody i wyróżnienia Dennis Cockrum filmografia Dennis Cockrum aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.