Denise Richards
Data urodzenia: 1971-02-17
Miejsce urodzenia: Downers Grove, Illinois, USA
Stan cywilny: mąż Charlie Sheen (15.06.2002 - 17.11.2006, rozwód), 2 córki: Sam J (ur. 09.03.2004) i Lola Rose (ur. 01.06.2005)

Biografia:
Piękna Denise Richards jest aktorką, która na całym świecie pozostaje obiektem westchnień wielu mężczyzn. Artystka zadebiutowała przed kamerami w 1993 r., ale już 4 lata później została zaangażowana do jednej z głównych ról w kasowym obrazie Paula Verhoevena "Żołnierze kosmosu". W 1998 r. wraz z Neve Campbell stworzyła doskonały duet w "Dzikich żądzach", za co otrzymała nagrodę MTV Movie Award. Na razie jest jeszcze za wcześnie by przewidzieć, jak dalej potoczy się kariera Denise Richards, ale ze względu na męską cześć widowni należy mieć nadzieję, iż będzie ona długa i obfitująca w wiele ciekawych ról.
7.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.3 2011 Cassie Geller (gościnnie)
8.0 2006 Cassie Geller (gościnnie)
8.2 2005 Cassie Geller (gościnnie)
7.5
Dwóch i pół
Two and a Half Men
2003 Lisa (gościnnie)
5.9
Trzeci do pary
Third Wheel, The
2002 Cassie Geller (gościnnie)
7.1
Imperium
Empire
2002 Cassie Geller (gościnnie)
6.7
Dobre rady
Good Advice
2001 Cassie Geller (gościnnie)
5.9
Walentynki
Valentine
2001 Cassie Geller (gościnnie)
7.1
Świat to za mało
World Is Not Enough, The
1999 Cassie Geller (gościnnie)
7.1
Wyścig
Tail Lights Fade
1999 Cassie Geller (gościnnie)
7.0
Dzikie żądze
Wild Things
1998 Cassie Geller (gościnnie)
7.4
W mgnieniu oka
In the Blink of an Eye
1996 Cassie Geller (gościnnie)
8.1 1996 Cassie Geller (gościnnie)
6.4
Piąta Aleja 919
919 Fifth Avenue
1995 Cassie Geller (gościnnie)
7.1 1994 Cassie Geller (gościnnie)
7.2
Wysoka fala
High Tide
1994 Cassie Geller (gościnnie)
7.1
Prawo Burke'a
Burke's Law
1994 Cassie Geller (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Cassie Geller (gościnnie)
7.2 1993 Cassie Geller (gościnnie)
4.3 1993 Cassie Geller (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Cassie Geller (gościnnie)
7.0 1992 Cassie Geller (gościnnie)
8.7 1992 Cassie Geller (gościnnie)
8.3 1992 Cassie Geller (gościnnie)
6.7 1992 Cassie Geller (gościnnie)
7.3 1990 Cassie Geller (gościnnie)
7.4 1990 Cassie Geller (gościnnie)
7.4
Byle do dzwonka
Saved by the Bell
1989 Cassie Geller (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Dziewczyna (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Denise Richards filmy Denise Richards najlepsze filmy Denise Richards zdjęcia Denise Richards galeria Denise Richards biografia Denise Richards nominacje Denise Richards nagrody i wyróżnienia Denise Richards filmografia Denise Richards aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.