Denise Dowse
Data urodzenia: 1958-02-21
Miejsce urodzenia: Honolulu, Hawaje, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Glenda (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Det. Carla Mulvey (gościnnie)
7.3
Ocalić Grace
Saving Grace
2007 Glenda (gościnnie)
8.3 2006 Glenda (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Dr Sherry Bannon (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Glenda (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Glenda (gościnnie)
7.6 2003 Glenda (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Glenda (gościnnie)
7.5 2002 Samantha Austin (gościnnie)
7.9 2002 Glenda (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Glenda (gościnnie)
8.0 2001 Glenda (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Glenda (gościnnie)
8.2
Requiem dla snu
Requiem for a Dream
2000 Glenda (gościnnie)
4.8
Przyjaciółki
Girlfriends
2000 Glenda (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Glenda (gościnnie)
7.8
Miasteczko Pleasantville
Pleasantville
1998 Glenda (gościnnie)
6.8
Adwokat
Civil Action, A
1998 Glenda (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Glenda (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Glenda (gościnnie)
6.9 1998 Glenda (gościnnie)
10.0
Rodzinny interes
Built to Last
1997 Glenda (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Glenda (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Glenda (gościnnie)
8.4
Tracey bierze na tapetę...
Tracey Takes On...
1996 Glenda (gościnnie)
8.0
Ink
1996 Glenda (gościnnie)
8.1 1996 Glenda (gościnnie)
8.1 1995 Glenda (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Glenda (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Glenda (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Glenda (gościnnie)
0.0 1993 Glenda (gościnnie)
7.0
Włamywacze
Sneakers
1992 Glenda (gościnnie)
10.0
Roc
1991 Glenda (gościnnie)
7.3
Krok za krokiem
Step by Step
1991 Glenda (gościnnie)
7.3 1990 Glenda (gościnnie)
7.4 1990 Glenda (gościnnie)
0.0 1988 Glenda (gościnnie)
7.6
Pełna chata
Full House
1987 Glenda (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Denise Dowse filmy Denise Dowse najlepsze filmy Denise Dowse zdjęcia Denise Dowse galeria Denise Dowse biografia Denise Dowse nominacje Denise Dowse nagrody i wyróżnienia Denise Dowse filmografia Denise Dowse aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.