Denise Crosby
Data urodzenia: 1957-11-24
Miejsce urodzenia: Los Angeles, Kalifornia, USA
Stan cywilny: dwukrotnie zamężna: 1. Geoffrey Edwards (21.05.1983 - 1990, rozwód); 2. Ken Sylk (od 1995), syn August (ur. 17.06.1998)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2007 Gertie (gościnnie)
8.3 2006 Pielęgniarka Mary (gościnnie)
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Doktor (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Margie Curtis (gościnnie)
6.2
Raport o zagrożeniach
Threat Matrix
2003 Doktor (gościnnie)
7.7
Tajne akcje CIA
Agency, The
2001 Doktor (gościnnie)
8.4 1999 Doktor (gościnnie)
8.0
Głowa rodziny
Family Guy
1999 (głos) (ona sama) (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Doktor (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Doktor (gościnnie)
6.9
Dzień zagłady
Deep Impact
1998 Doktor (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Doktor (gościnnie)
7.0 1995 Doktor (gościnnie)
7.1
Przygoda na Dzikim Zachodzie
Adventures of Brisco County Jr., The
1993 Doktor (gościnnie)
5.5 1993 Doktor (gościnnie)
7.5 1993 Doktor (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Doktor (gościnnie)
7.6 1993 Doktor (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Doktor (gościnnie)
6.7
Doktor Quinn
Dr. Quinn, Medicine Woman
1993 Doktor (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Dr Mary Speake (gościnnie)
4.0 1992 Doktor (gościnnie)
6.9 1992 Doktor (gościnnie)
5.6
Piekielny dzień
High Strung
1991 Doktor (gościnnie)
9.0 1991 Doktor (gościnnie)
7.5 1991 Doktor (gościnnie)
7.5 1991 Doktor (gościnnie)
7.7 1989 Doktor (gościnnie)
5.7 1989 Doktor (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Doktor (gościnnie)
5.7 1986 Doktor (gościnnie)
7.6 1984 Doktor (gościnnie)
7.2
48 godzin
48 Hrs.
1982 Doktor (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Denise Crosby filmy Denise Crosby najlepsze filmy Denise Crosby zdjęcia Denise Crosby galeria Denise Crosby biografia Denise Crosby nominacje Denise Crosby nagrody i wyróżnienia Denise Crosby filmografia Denise Crosby aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.