Denise Black
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 2006 Bertha (gościnnie)
0.0 2004 Barbara Rolfe (gościnnie)
7.8
Z krwi i kości
Born and Bred
2002 Janette Locke (gościnnie)
0.0 2001 Jackie Ruane Hopkins
7.5 2000 Mattise Clegg
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Angela Wynn (gościnnie)
7.8 1999 Hazel Tyler
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Judy Pritchard (gościnnie)
8.1 1999 Jessie Devlin (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Ann Carter (gościnnie)
6.0 1997 Gloria Janes (gościnnie)
7.0 1993 Jenny Davidson (gościnnie)
8.8
Akta Sherlocka Holmesa
Case-Book of Sherlock Holmes, The
1991 Carrie Evans (gościnnie)
0.0 1991 (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Jenny Munro (gościnnie)
7.6 1984 Rosie Parkin (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Denise Black filmy Denise Black najlepsze filmy Denise Black zdjęcia Denise Black galeria Denise Black biografia Denise Black nominacje Denise Black nagrody i wyróżnienia Denise Black filmografia Denise Black aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.