Denis O'Hare
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2011 Larry Harvey
6.4
Dziewiąty legion
Eagle, The
2011 Russell Edgington
6.5
Furia
Edge of Darkness
2010 Russell Edgington
7.3
Narzeczony mimo woli
Proposal, The
2009 Russell Edgington
7.3
Znudzony na śmierć
Bored to Death
2009 Russell Edgington
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Sędzia Charles Abernathy (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Russell Edgington
7.8
Bracia i siostry
Brothers & Sisters
2006 Russell Edgington
7.3 2002 Evan Talbot (gościnnie)
7.8
Prawnicy z Centre Street
100 Centre Street
2001 Russell Edgington
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Tom Michaels (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Russell Edgington
8.1 1988 Russell Edgington

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Denis O'Hare filmy Denis O'Hare najlepsze filmy Denis O'Hare zdjęcia Denis O'Hare galeria Denis O'Hare biografia Denis O'Hare nominacje Denis O'Hare nagrody i wyróżnienia Denis O'Hare filmografia Denis O'Hare aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.