Denis Leary
Data urodzenia: 1957-08-18
Miejsce urodzenia: Worcester, Massachusetts, USA
Stan cywilny: żona Ann Lembeck (od 19.08.1989), 2 dzieci: Jack (ur. 23.03.1990) i Devin

Biografia:
Denis Leary urodził sie 18 sierpnia 1957 roku w Worcester w stanie Massachusetts. Ukończył Emerson College w Bostonie. Jego ojciec John Leary był irlandzkim imigrantem i trudnił się mechaniką samochodową. Matka - Norah Leary- również była imigrantką i zajmowała się domem.
8.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Diego (głos)
7.4
Niesamowity Spider-Man
Amazing Spider-Man, The
2012 Kapitan Stacy
6.6 2011 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.6 2003 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.0 2003 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.2 2002 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.1
Zawód glina
Job, The
2001 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.6
Człowiek firmy
Company Man
2000 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.2
Afera Thomasa Crowna
Thomas Crown Affair, The
1999 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.3
Prawdziwa zbrodnia
True Crime
1999 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.1
Dawno temu w trawie
Bug's Life, A
1998 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.4 1998 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.7
Pokerowa zagrywka
Suicide Kings
1997 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.1
Skradzione Serca
Two If by Sea
1996 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.1
Operacja Słoń
Operation Dumbo Drop
1995 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.2
Spec
Ref, The
1994 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.6
Sądna noc
Judgment Night
1993 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.2 1993 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.0
Simpsonowie
The Simpsons
1989 (głos) (on sam) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Denis Leary filmy Denis Leary najlepsze filmy Denis Leary zdjęcia Denis Leary galeria Denis Leary biografia Denis Leary nominacje Denis Leary nagrody i wyróżnienia Denis Leary filmografia Denis Leary aktor Denis Leary scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.