Dendrie Taylor
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Beverleen (gościnnie)
7.8
Partnerki
Rizzoli & Isles
2010 Beverleen (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Beverleen (gościnnie)
8.2
Synowie Anarchii
Sons of Anarchy
2008 Luanne Delaney
6.0 2006 Beverleen (gościnnie)
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Strażniczka (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Naomi (gościnnie)
7.8
Joan z Arkadii
Joan of Arcadia
2003 Beverleen (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Beverleen (gościnnie)
7.1
Bez przedawnienia
High Crimes
2002 Beverleen (gościnnie)
7.3 2002 Brenda Tanner (gościnnie)
7.9 2002 Beverleen (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Beverleen (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Beverleen (gościnnie)
8.0 1995 Beverleen (gościnnie)
7.0 1995 Beverleen (gościnnie)
6.8 1993 Beverleen (gościnnie)
8.0 1992 Beverleen (gościnnie)
7.5 1991 Beverleen (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Beverleen (gościnnie)
7.3
Skrzydła
Wings
1990 Beverleen (gościnnie)
6.2
Bliźniacy
Twins
1988 Beverleen (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Beverleen (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dendrie Taylor filmy Dendrie Taylor najlepsze filmy Dendrie Taylor zdjęcia Dendrie Taylor galeria Dendrie Taylor biografia Dendrie Taylor nominacje Dendrie Taylor nagrody i wyróżnienia Dendrie Taylor filmografia Dendrie Taylor aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.