Demián Bichir
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2012 Esteban Reyes
6.5 2012 Alex
6.5 2012 Alex
0.0 2005 Esteban Reyes
7.5
Trawka
Weeds
2005 Esteban Reyes
0.0 2005 Esteban Reyes
0.0 1998 Esteban Reyes
4.5 1996 Esteban Reyes
0.0 1996 Esteban Reyes
0.0 1984 Esteban Reyes
0.0 1984 Esteban Reyes
0.0 1983 Esteban Reyes

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Demián Bichir filmy Demián Bichir najlepsze filmy Demián Bichir zdjęcia Demián Bichir galeria Demián Bichir biografia Demián Bichir nominacje Demián Bichir nagrody i wyróżnienia Demián Bichir filmografia Demián Bichir aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.