DeLon Howell
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.1 2007 Oficer Devlin (gościnnie)
0.0 2006 Oficer Devlin (gościnnie)
7.5 2002 Podkomisarz (gościnnie)
8.5
Prawo ulicy
The Wire
2002 Więzień
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Oficer Devlin (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Oficer Devlin (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

DeLon Howell filmy DeLon Howell najlepsze filmy DeLon Howell zdjęcia DeLon Howell galeria DeLon Howell biografia DeLon Howell nominacje DeLon Howell nagrody i wyróżnienia DeLon Howell filmografia DeLon Howell aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.