Delia Lindsay
Data urodzenia: mąż Jeremy

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2002 Pani Arrowpoint
7.2
Idealny mąż
Ideal Husband, An
1999 Lady Basildon
7.9
Hilary i Jackie
Hilary and Jackie
1998 Tweedowa kobieta
7.0 1998 Amelia Mansfield
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Zelda Frasier (gościnnie)
0.0 1994 Gaby
6.0 1981 Norma (gościnnie)
6.7 1971 Phyllis Kingman (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Delia Lindsay filmy Delia Lindsay najlepsze filmy Delia Lindsay zdjęcia Delia Lindsay galeria Delia Lindsay biografia Delia Lindsay nominacje Delia Lindsay nagrody i wyróżnienia Delia Lindsay filmografia Delia Lindsay aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.