Delfy de Ortega
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1991
9.3 1991
6.2
Stellina
Estrellita mía
1987
0.0 1972 Remedios
0.0 1971 Dona Virginia Sánchez Escurra
0.0 1964 Vanesa Lertó
0.0 1963 Flabiana

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Delfy de Ortega filmy Delfy de Ortega najlepsze filmy Delfy de Ortega zdjęcia Delfy de Ortega galeria Delfy de Ortega biografia Delfy de Ortega nominacje Delfy de Ortega nagrody i wyróżnienia Delfy de Ortega filmografia Delfy de Ortega aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.