Del Zamora
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
4.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Don Bartolo (gościnnie)
3.7 2009 Don Bartolo (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Don Bartolo (gościnnie)
7.5 2005 Don Bartolo (gościnnie)
5.9 1998 Don Bartolo (gościnnie)
7.4
Bez twarzy
Face/Off
1997 Don Bartolo (gościnnie)
7.4 1997 Don Bartolo (gościnnie)
7.5
Zwycięzca
Winner, The
1996 Don Bartolo (gościnnie)
7.0 1995 Don Bartolo (gościnnie)
8.4
Moje tak zwane życie
My So-Called Life
1994 Don Bartolo (gościnnie)
7.6 1993 Don Bartolo (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Pan Barreiro (gościnnie)
8.7 1990 Don Bartolo (gościnnie)
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 Don Bartolo (gościnnie)
4.6
Żar młodości
Young and the Restless, The
1973 Don Bartolo (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Del Zamora filmy Del Zamora najlepsze filmy Del Zamora zdjęcia Del Zamora galeria Del Zamora biografia Del Zamora nominacje Del Zamora nagrody i wyróżnienia Del Zamora filmografia Del Zamora aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.