Del Monroe
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2005 Staruszek (gościnnie)
8.3 1982 Det. Dellinger (gościnnie)
8.2 1981 Tippet (gościnnie)
8.5 1979 Benteen (gościnnie)
10.0 1976 Zamaskowany człowiek (gościnnie)
6.1 1975 Thug (gościnnie)
6.8 1974 Vic (gościnnie)
10.0 1973 (gościnnie)
9.4 1971 (gościnnie)
10.0 1971 Al Peters (gościnnie)
6.9 1968 Frank Young (gościnnie)
8.2 1968 (gościnnie)
7.2 1967 Tate / Hendry (gościnnie)
6.9 1967 (gościnnie)
6.5 1966 Ott / Urzędnik (gościnnie)
6.6 1966 Hauser (gościnnie)
10.0 1965 Tron (gościnnie)
8.4 1965 (gościnnie)
10.0 1963 Baliff (gościnnie)
6.2 1962 Dalton (1969) (gościnnie)
7.4 1955 Will Jeffords (gościnnie)
5.5 1955 Pete Spence (1960) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Del Monroe filmy Del Monroe najlepsze filmy Del Monroe zdjęcia Del Monroe galeria Del Monroe biografia Del Monroe nominacje Del Monroe nagrody i wyróżnienia Del Monroe filmografia Del Monroe aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.