Dee Wallace
Data urodzenia: 1948-12-14
Miejsce urodzenia: Kansas City, Kansas, USA
Stan cywilny: dwukrotnie zamężna: 1. Christopher Stone (28.06.1980 - 20.10.1995, jego śmierć), córka Gabrielle; 2. Skip Belyea (od 1998)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2011 Joan Waring (gościnnie)
0.0 2011 Joan Waring (gościnnie)
0.0 2011 Joan Waring (gościnnie)
0.0 2011 Joan Waring (gościnnie)
2.6 2010 Joan Waring (gościnnie)
6.6
Środki nadzwyczajne
Extraordinary Measures
2010 Joan Waring (gościnnie)
0.0 2010 Joan Waring (gościnnie)
0.0 2010 Joan Waring (gościnnie)
0.0 2010 Joan Waring (gościnnie)
6.4 2010 Joan Waring (gościnnie)
7.0 2009 Joan Waring (gościnnie)
7.0 2009 Joan Waring (gościnnie)
0.0 2009 Joan Waring (gościnnie)
0.0 2009 Joan Waring (gościnnie)
0.0 2009 Joan Waring (gościnnie)
0.0 2009 Joan Waring (gościnnie)
0.0 2009 Joan Waring (gościnnie)
4.6 2009 Joan Waring (gościnnie)
3.1
Klan Walkerów
Sons & Daughters
2006 Joan Waring (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Agentka Specjalna Callie Warner (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Joan Waring (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Claire Taylor (gościnnie)
7.6
Mam na imię Earl
My Name Is Earl
2005 Joan Waring (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Joan Waring (gościnnie)
8.5 2004 Joan Waring (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Joan Waring (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Joan Waring (gościnnie)
7.7
Tajne akcje CIA
Agency, The
2001 Joan Waring (gościnnie)
7.7 1998 Joan Waring (gościnnie)
7.5 1997 Joan Waring (gościnnie)
7.0
Przerażacze
Frighteners, The
1996 Joan Waring (gościnnie)
5.5
Wzywam Pogotowie Górskie
High Sierra Search and Rescue
1995 Joan Waring (gościnnie)
7.0 1995 Joan Waring (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Joan Waring (gościnnie)
10.0 1991 Joan Waring (gościnnie)
4.0 1989 Joan Waring (gościnnie)
6.9
Obcy na mojej ziemi
Stranger on My Land
1988 Joan Waring (gościnnie)
5.7 1986 Joan Waring (gościnnie)
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 Joan Waring (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Joan Waring (gościnnie)
6.3 1983 Joan Waring (gościnnie)
5.5 1980 Joan Waring (gościnnie)
8.2 1980 Joan Waring (gościnnie)
5.7 1979 Joan Waring (gościnnie)
6.2 1979 Joan Waring (gościnnie)
7.4 1978 Joan Waring (gościnnie)
6.4
Wzgórza mają oczy
Hills Have Eyes, The
1977 Joan Waring (gościnnie)
8.0 1977 Joan Waring (gościnnie)
6.8 1977 Joan Waring (gościnnie)
7.2
Starsky i Hutch
Starsky & Hutch
1975 Joan Waring (gościnnie)
10.0 1974 Joan Waring (gościnnie)
8.1 1974 Joan Waring (gościnnie)
7.0 1973 Joan Waring (gościnnie)
0.0

0 Joan Waring (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dee Wallace filmy Dee Wallace najlepsze filmy Dee Wallace zdjęcia Dee Wallace galeria Dee Wallace biografia Dee Wallace nominacje Dee Wallace nagrody i wyróżnienia Dee Wallace filmografia Dee Wallace aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.