Dee Bradley Baker
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2011 (głos) (gościnnie)
8.7
Pora na przygodę!
Adventure Time with Finn and Jake
2010 (głos) (gościnnie)
5.6
Akwalans
Fish Hooks
2010 (głos) (gościnnie)
8.4
Scooby-Doo i brygada detektywów
Scooby-Doo! Mystery Incorporated
2010 (głos) (gościnnie)
8.1 2010 (głos) (gościnnie)
7.4 2010 (głos) (gościnnie)
6.5 2009 (głos) (gościnnie)
6.8
Terminator Ocalenie: Seria machinima
Terminator Salvation: The Machinima Series
2009 (głos) (gościnnie)
8.1 2009 (głos) (gościnnie)
6.8
Gwiezdne wojny: Wojny klonów
Star Wars: The Clone Wars
2008 (głos) (gościnnie)
7.7
Niezwykłe przypadki Flapjacka
Marvelous Misadventures of Flapjack, The
2008 (głos) (gościnnie)
5.0
Batman: Odważni i bezwzględni
Batman: The Brave and the Bold
2008 (głos) (gościnnie)
7.9 2008 (głos) (gościnnie)
7.5 2008 (głos) (gościnnie)
6.2 2008 (głos) (gościnnie)
8.1
Pingwiny z Madagaskaru
The Penguins of Madagascar
2008 Żeluś / Rottweiler / Dzika Marlenka / Człowiek / Królik / Potworny królik (głos) (gościnnie)
0.0 2007 (głos) (gościnnie)
7.9
Fineasz i Ferb
Phineas and Ferb
2007 (głos) (gościnnie)
5.8
Klub Przyjaciół Myszki Miki
Mickey Mouse Clubhouse
2006 (głos) (gościnnie)
8.0
Awatar: Legenda Aanga
Avatar: The Last Airbender
2005 (głos) (gościnnie)
6.3 2005 (głos) (gościnnie)
6.3 2005 (głos) (gościnnie)
6.7
Harcerz Lazlo
Camp Lazlo
2005 (głos) (gościnnie)
6.6
Podwójne życie Jagody Lee
Life and Times of Juniper Lee, The
2005 (głos) (gościnnie)
8.5 2005 (głos) (gościnnie)
4.0
Maggie Brzęczymucha
Buzz on Maggie, The
2005 (głos) (gościnnie)
7.6
Amerykański tata
American Dad!
2005 (głos) (gościnnie)
5.6
Opowieści z Kręciołkowa
Higglytown Heroes
2004 (głos) (gościnnie)
7.5
Kaczor Dodgers
Duck Dodgers
2003 (głos) (gościnnie)
7.1
Młodzi Tytani
Teen Titans
2003 (głos) (gościnnie)
7.4
Lilo i Stitch
Lilo & Stitch: The Series
2003 (głos) (gościnnie)
6.3
Stuart Malutki
Stuart Little
2003 (głos) (gościnnie)
7.8 2003 (głos) (gościnnie)
7.0 2003 (głos) (gościnnie)
5.9
Kryptonim: Klan Na Drzewie
Codename: Kids Next Door
2002 (głos) (gościnnie)
7.4
Ach, ten Andy!
What's with Andy?
2001 (głos) (gościnnie)
7.5
Samuraj Jack
Samurai Jack
2001 (głos) (gościnnie)
7.7
Mroczne przygody Billy'ego i Mandy
Grim Adventures of Billy & Mandy, The
2001 (głos) (gościnnie)
7.2
Strażnicy czasu
Time Squad
2001 (głos) (gościnnie)
7.0
Przygody Timmy'ego
Fairly OddParents, The
2001 (głos) (gościnnie)
6.0 2001 (głos) (gościnnie)
8.4
Piesek Poochini
Poochini's Yard
2000 (głos) (gościnnie)
6.8
Jam łasica
I Am Weasel
1999 (głos) (gościnnie)
6.7
Mike, Lu i Og
Mike, Lu & Og
1999 (głos) (gościnnie)
6.7 1999 (głos) (gościnnie)
8.0
Głowa rodziny
Family Guy
1999 (głos) (gościnnie)
7.2
SpongeBob Kanciastoporty
SpongeBob SquarePants
1999 (głos) (gościnnie)
6.3
Atomówki
Powerpuff Girls, The
1998 (głos) (gościnnie)
0.0 1997 (głos) (gościnnie)
0.0 1997 (głos) (gościnnie)
7.6 1997 (głos) (gościnnie)
6.8
Krowa i Kurczak
Cow and Chicken
1997 (głos) (gościnnie)
7.2 1996 (głos) (gościnnie)
7.9
Szkarłatny pilot
Kurenai no buta
1992 (głos) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dee Bradley Baker filmy Dee Bradley Baker najlepsze filmy Dee Bradley Baker zdjęcia Dee Bradley Baker galeria Dee Bradley Baker biografia Dee Bradley Baker nominacje Dee Bradley Baker nagrody i wyróżnienia Dee Bradley Baker filmografia Dee Bradley Baker aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.