Debra Wilson
Data urodzenia: 1962-04-26
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA
Stan cywilny: mąż Cliff Skelton (od 2006)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Divine (gościnnie)
0.0 2009 Divine (gościnnie)
0.0 2009 Divine (gościnnie)
7.7 2009 Divine (gościnnie)
7.1 2008 Nauczycielka (gościnnie)
8.5 2005 Divine (gościnnie)
7.6
Amerykański tata
American Dad!
2005 Divine (gościnnie)
7.4
Randka z gwiazdą
I'm with Her
2003 Divine (gościnnie)
7.0 2003 Divine (gościnnie)
7.2
Świat Raven
That's So Raven
2003 Divine (gościnnie)
8.7 2002 Divine (gościnnie)
8.9 2001 Divine (gościnnie)
7.6 2001 Whitney (głos) (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Divine (gościnnie)
8.0
Głowa rodziny
Family Guy
1999 Pani Kraner / Sandy Belford / Janet / Pielęgniarka / Star Jones / Whitney Houston (gościnnie) (głos)
7.7
Brooklyn Boogie
Blue in the Face
1995 Divine (gościnnie)
8.4
Ulice Nowego Jorku
New York Undercover
1994 Divine (gościnnie)
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Divine (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Debra Wilson filmy Debra Wilson najlepsze filmy Debra Wilson zdjęcia Debra Wilson galeria Debra Wilson biografia Debra Wilson nominacje Debra Wilson nagrody i wyróżnienia Debra Wilson filmografia Debra Wilson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.