Debra Jo Rupp
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.0 2011 Alice Knight Buffay (gościnnie)
7.3
We dwoje raźniej
Better With You
2010 Alice Knight Buffay (gościnnie)
7.9 2005 Alice Knight Buffay (gościnnie)
8.0 2000 Alice Knight Buffay (gościnnie)
7.9
Różowe lata 70-te
That '70s Show
1998 Kitty Forman
8.9
Kolorowy dom
Hughleys, The
1998 Alice Knight Buffay (gościnnie)
10.0 1997 Alice Knight Buffay (gościnnie)
7.0 1996 Alice Knight Buffay (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Alice Knight Buffay (gościnnie)
10.0 1995 Alice Knight Buffay (gościnnie)
0.0 1995 Alice Knight Buffay (gościnnie)
9.0 1995 Alice Knight Buffay (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Alice Knight Buffay (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Alice Knight Buffay (gościnnie)
7.1
Przygoda na Dzikim Zachodzie
Adventures of Brisco County Jr., The
1993 Alice Knight Buffay (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Alice Knight Buffay (gościnnie)
7.0
Ze śmiercią jej do twarzy
Death Becomes Her
1992 Alice Knight Buffay (gościnnie)
7.5 1991 Alice Knight Buffay (gościnnie)
10.0 1991 Alice Knight Buffay (gościnnie)
7.3 1991 Alice Knight Buffay (gościnnie)
8.6 1990 Alice Knight Buffay (gościnnie)
7.4 1990 Alice Knight Buffay (gościnnie)
8.2 1989 Alice Knight Buffay (gościnnie)
6.8
Duży
Big
1988 Alice Knight Buffay (gościnnie)
6.8 1988 Alice Knight Buffay (gościnnie)
5.7 1987 Alice Knight Buffay (gościnnie)
5.7 1986 Alice Knight Buffay (gościnnie)
7.3 1984 Alice Knight Buffay (gościnnie)
8.6 1982 Alice Knight Buffay (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Debra Jo Rupp filmy Debra Jo Rupp najlepsze filmy Debra Jo Rupp zdjęcia Debra Jo Rupp galeria Debra Jo Rupp biografia Debra Jo Rupp nominacje Debra Jo Rupp nagrody i wyróżnienia Debra Jo Rupp filmografia Debra Jo Rupp aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.