Deborah Watling
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 1979 Norma Baker
0.0 1977 Maureen (odcinek pilotowy)
8.0 1974 Lorna (gościnnie)
0.0 1972 Thana (gościnnie)
10.0 1964 Alice Liddell (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Victoria Waterfield

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Deborah Watling filmy Deborah Watling najlepsze filmy Deborah Watling zdjęcia Deborah Watling galeria Deborah Watling biografia Deborah Watling nominacje Deborah Watling nagrody i wyróżnienia Deborah Watling filmografia Deborah Watling aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.