Deborah Rush
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2010 Sędzia Sally Rigby (gościnnie)
5.2 2009 Sędzia Sally Rigby (gościnnie)
7.0
Julie i Julia
Julie & Julia
2009 Sędzia Sally Rigby (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Sędzia Sally Rigby (gościnnie)
6.9
Troje do tanga
Three to Tango
1999 Sędzia Sally Rigby (gościnnie)
6.9 1999 Sędzia Sally Rigby (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Sędzia Sally Rigby (gościnnie)
7.0
Północ - Południe III
Heaven & Hell: North & South, Book III
1994 Sędzia Sally Rigby (gościnnie)
6.8
Odszedł bez słowa
Passed Away
1992 Sędzia Sally Rigby (gościnnie)
7.0
Moje błękitne niebo
My Blue Heaven
1990 Sędzia Sally Rigby (gościnnie)
6.6
Rodzinny interes
Family Business
1989 Sędzia Sally Rigby (gościnnie)
5.7
Żar
Heat
1986 Sędzia Sally Rigby (gościnnie)
7.5
Purpurowa róża z Kairu
Purple Rose of Cairo, The
1985 Sędzia Sally Rigby (gościnnie)
8.0
Kompromitujące pozy
Compromising Positions
1985 Sędzia Sally Rigby (gościnnie)
8.3 1983 Sędzia Sally Rigby (gościnnie)
6.6
Fałszywa wiara
Split Image
1982 Sędzia Sally Rigby (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Deborah Rush filmy Deborah Rush najlepsze filmy Deborah Rush zdjęcia Deborah Rush galeria Deborah Rush biografia Deborah Rush nominacje Deborah Rush nagrody i wyróżnienia Deborah Rush filmografia Deborah Rush aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.