Deborah Pratt
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł
6.0
Zabić Miłość (2000)
Cora Unashamed

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.3 2010 Cassandra Williamson
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989
7.7 1988 Robin Dwyer
7.6 1984 (gościnnie)
7.3
Magnum
Magnum, P.I.
1980

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Deborah Pratt filmy Deborah Pratt najlepsze filmy Deborah Pratt zdjęcia Deborah Pratt galeria Deborah Pratt biografia Deborah Pratt nominacje Deborah Pratt nagrody i wyróżnienia Deborah Pratt filmografia Deborah Pratt aktor Deborah Pratt reżyser Deborah Pratt scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.