Deborah Grant
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.6 2006 Wendy
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Gwen Ironside (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Lindsey Morton (gościnnie)
0.0 1995 Sheila Cody
0.0 1993 Sarah Preston
7.0 1993 Carol Johnson, recepcjonistka
6.4
Skandal
Scandal
1989 Valerie (Hobson) Profumo
0.0 1989 Jane (gościnnie)
0.0 1988 Komisarz policji Blake
0.0 1986 Leonora Campbell (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Lucinda Arthur (gościnnie)
0.0 1985 Jane (gościnnie)
0.0 1985 (gościnnie)
5.5 1983 Evelyn (gościnnie)
7.4 1981 Deborah Bergerac (1981-1987, 1989, 1991)
8.0 1979 Elspeth (gościnnie)
8.0 1979 Lucy Ingrave (gościnnie)
6.8
UFO
1970 Linda Simmonds (gościnnie)
10.0 1965 Rosemary (1969) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Deborah Grant filmy Deborah Grant najlepsze filmy Deborah Grant zdjęcia Deborah Grant galeria Deborah Grant biografia Deborah Grant nominacje Deborah Grant nagrody i wyróżnienia Deborah Grant filmografia Deborah Grant aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.