Deborah Evelyn
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Judith
0.0 2007 Glória(gościnnie)
7.3
Na kartach życia
Páginas da vida
2006 Anna Maria
10.0 2004 Dora
1.5 2003 Beatriz Vasconcelos Amorim
2.0 2002 Fernanda Monteiro
0.0 2000 Basilia Olinto Gois
0.0 1998 Cibele de Almeida Meireles
0.0 1995 Ione
0.0 1994 Bárbara
0.0 1993 Frida
0.0 1992 (gościnnie)
0.0 1992 Sandra
0.0 1990 Marisa(gościnnie)
0.0 1990 Alcmena
0.0 1988 Ruth
0.0 1988 Fânia
0.0 1986 Raquel
0.0 1986 Flávia
0.0 1984 Arlete / Netinha

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Deborah Evelyn filmy Deborah Evelyn najlepsze filmy Deborah Evelyn zdjęcia Deborah Evelyn galeria Deborah Evelyn biografia Deborah Evelyn nominacje Deborah Evelyn nagrody i wyróżnienia Deborah Evelyn filmografia Deborah Evelyn aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.