Debbie Lee Carrington
Data urodzenia: 1959-12-14
Miejsce urodzenia: San Jose, Kalifornia, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.3 2006 Patty (gościnnie)
7.7
Uwaga, faceci!
Men in Trees
2006 Patty (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Gidget Jones (gościnnie)
6.7
Ekspres polarny
Polar Express, The
2004 Patty (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Patty (gościnnie)
7.6
Samotni Strzelcy
Lone Gunmen, The
2001 Patty (gościnnie)
8.0 2001 Patty (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Patty (gościnnie)
7.1
Cała Ona
She's All That
1999 Patty (gościnnie)
0.0 1997 Patty (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Patty (gościnnie)
8.4
Tracey bierze na tapetę...
Tracey Takes On...
1996 Patty (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Patty (gościnnie)
6.4
Mama i tata ocalają świat
Mom and Dad Save the World
1992 Patty (gościnnie)
7.4
Powrót Batmana
Batman Returns
1992 Patty (gościnnie)
6.3
Fajerwerki próżności
Bonfire of the Vanities, The
1990 Patty (gościnnie)
8.7 1990 Patty (gościnnie)
7.4 1990 Patty (gościnnie)
5.7 1989 Patty (gościnnie)
4.5 1988 Patty (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Kosmitka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Debbie Lee Carrington filmy Debbie Lee Carrington najlepsze filmy Debbie Lee Carrington zdjęcia Debbie Lee Carrington galeria Debbie Lee Carrington biografia Debbie Lee Carrington nominacje Debbie Lee Carrington nagrody i wyróżnienia Debbie Lee Carrington filmografia Debbie Lee Carrington aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.