Debbie James
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.8 2001 Pani Kaminsky (gościnnie)
6.9 1998 Kobieta marzeń (gościnnie)
7.6 1996 Madeline Stewart
7.6
Plaże Malibu
Malibu Shores
1996 (gościnnie)
6.4
A teraz Susan
Suddenly Susan
1996 Lacy (gościnnie)
7.9 1995 Marjorie (gościnnie)
6.7 1992 Tina (gościnnie)
6.6 1991 Jackie (gościnnie)
7.5 1991 Aurora (gościnnie)
7.3
Krok za krokiem
Step by Step
1991 Carrie Clark (gościnnie)
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Marci Riker (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Debbie James filmy Debbie James najlepsze filmy Debbie James zdjęcia Debbie James galeria Debbie James biografia Debbie James nominacje Debbie James nagrody i wyróżnienia Debbie James filmografia Debbie James aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.