Debbie Chazen
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2009 Foon Van Hoff (gościnnie)
7.4 2009 Foon Van Hoff (gościnnie)
0.0 2005 Foon Van Hoff (gościnnie)
8.1
Doktor Who
Doctor Who
2005 Foon Van Hoff (gościnnie)
8.3 2004 Foon Van Hoff (gościnnie)
7.0 1999 Foon Van Hoff (gościnnie)
6.7
Daj, daj, daj
Gimme, Gimme, Gimme
1999 Foon Van Hoff (gościnnie)
7.4
Lucy Sullivan wychodzi za mąż
Lucy Sullivan is Getting Married
1999 Foon Van Hoff (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Foon Van Hoff (gościnnie)
7.0 1998 Foon Van Hoff (gościnnie)
7.8 1997 Foon Van Hoff (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Foon Van Hoff (gościnnie)
7.6 1984 Foon Van Hoff (gościnnie)
7.2
Starsky i Hutch
Starsky & Hutch
1975 Foon Van Hoff (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Debbie Chazen filmy Debbie Chazen najlepsze filmy Debbie Chazen zdjęcia Debbie Chazen galeria Debbie Chazen biografia Debbie Chazen nominacje Debbie Chazen nagrody i wyróżnienia Debbie Chazen filmografia Debbie Chazen aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.