Debbie Campbell
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2009 Diana Edwards (gościnnie)
7.8 2007 Portierka (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Katherine (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Katherine (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Katherine (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Debbie Campbell filmy Debbie Campbell najlepsze filmy Debbie Campbell zdjęcia Debbie Campbell galeria Debbie Campbell biografia Debbie Campbell nominacje Debbie Campbell nagrody i wyróżnienia Debbie Campbell filmografia Debbie Campbell aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.