Dearbhla Molloy
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2004 Evelyn Boland (gościnnie)
8.0
Detektyw Foyle
Foyle's War
2002 Grace Petrie (gościnnie)
0.0 2002 Pani Walsh
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Muriel Cheney (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Jennifer Hannay (gościnnie)
8.0 1998 Kathie McQueen
7.9
To jest morze
This Is the Sea
1997 pani Stokes
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Elizabeth Key (gościnnie)
6.8
Pod nieboskłonem
Frankie Starlight
1995 Effa Kelly
9.5 1995 Matka Danny'ego
7.0 1993 Karen Eastman (gościnnie)
8.8 1991 Laura Nelson
7.9 1990 Wyrocznia
0.0 1989 Mary Ginnelly (gościnnie)
6.1 1988 Mrs. Martin
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Eileen Walker (gościnnie)
4.0 1974 Panna Black (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dearbhla Molloy filmy Dearbhla Molloy najlepsze filmy Dearbhla Molloy zdjęcia Dearbhla Molloy galeria Dearbhla Molloy biografia Dearbhla Molloy nominacje Dearbhla Molloy nagrody i wyróżnienia Dearbhla Molloy filmografia Dearbhla Molloy aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.